MISTER PANCAKE

MISTER PANCAKE Verkozen tot lekkerste pannenkoek van Nederland!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 137 beoordelingen
14 nov 2020 om 20:13 Heeft veel te lang geduurd wel bijna 2 uur toen de bestelling kwam was het niet warm en moesten we deze zelf nog warm maken
6 nov 2020 om 20:49 Bezorging was 20 minuten later dan afgesproken. En de schnitzel zag eruit als of alles achteloos in de bak was gegooid. De pannenkoeken zagen er wat beter verzorgd uit..iets. Was voor de prijs een beetje teleurgesteld.
2 nov 2020 om 10:57 We waren nog onderweg dus ik bestel voor 17:15 .. krijgen we tel in de auto de bezorger!!! t was nog geen 1700 uur gaarne samen met de bezorgdienst goed de tijden afspreken nu was mijn pannenkoek koud... omdat hij 10 min moest wachten..
31 okt 2020 om 10:53 Bezorgtijden inschatting, maar sneller dan verwacht en was heerlijk !!
18 okt 2020 om 20:03 Het duurde wel een beetje lang voordat het er was, maar het was de moeite van het wachten zeker waard, het was heerlijk, al zou misschien een kleine salade bij de schnitzel het nog smakelijker maken, de pannekoek was overheerlijk
15 okt 2020 om 14:49 Ordered before opening time and since reading the reviews I prepared myself to wait longer than my chosen time. To my surprise they're only 5 mins late and pancake still warm, very very delicious, such a treat
13 okt 2020 om 14:06 Helaas ruim 2 uur na bestelling pas bezorgt maar kwam door extreme drukte. Was ook koud.
11 okt 2020 om 20:34 Pancake heeft ons bestelling na 2 uur bezorgd en eten was koud en 1 pannenkoek minder! Hierover zal ik Thuisbezorgd een mail sturen omdat ik mijn geld terug wil! Pancake heeft onze gegevens dus uit netheid hadden ze ons kunnen bellen ivm langer duren
11 okt 2020 om 20:19 Het eten werd pas na anderhalf uur besteld, nadat we gebeld hadden. Toen het eindelijk er was, was alles koud. De pannenkoeken en de nacho’s. Echt belachelijk slecht. Ook geen excuses gekregen, niks.
10 okt 2020 om 20:14 De vulling van de pannenkoek was niet meegebakken, dat was niet zo lekker. De smaak van aardappelpannekoeken was prima, alleen waren ze nogal klef en niet knapperig.
3 okt 2020 om 21:51 Bezorgtijd was vrij lang. Eten zo goed als koud. Besteld via thuisbezorgd, 1 pannenkoek vergeten dus gebeld. Aangezien ik geen contant geld in huis had moest ik deze pannenkoek op nieuw bestellen en dubbele bezorgkosten betalen terwijl het maar 1 ritje w
3 okt 2020 om 19:38 Had ruim van tevoren besteld en een tijd aangegeven. Bestelling kwam bijna 25 minuten later dan aangegeven, zonder excuses. De pannenkoeken waren wel gigantisch lekker dus daarover absoluut geen klagen!